Юлиан Костов влезе в ролята на най-популярния злодей в гейминг индустрията,

...
Юлиан Костов влезе в ролята на най-популярния злодей в гейминг индустрията,
Коментари Харесай

Юлиан Костов влезе в ролята на най-популярния злодей в гейминг индустрията

Юлиан Костов влезе в ролята на най-популярния изверг в гейминг промишлеността, като част от обичаната на няколко генерации игра Call of Duty. На кастинг с няколко хиляди артиста от целия свят, българинът бе определен за ролята на водача на съветските ултранационалисти Владимир Макаров, който след дълго неявяване се завръща в най-новата част от поредицата – Call of Duty: Modern Warfare III, описват от ПР екипа на артиста.

Един от емблематичните злодеи в гейминга – Макаров, е прочут воин от първата трилогия, от интервала 2007-2011 година Поредицата екшън игри е в върховете на „ Гинес "  за най-вече продажби в жанра си и е един от най-успешните гейминг франчайзи.

Освен в идната акция, Костов е основно настоящо лице в редица филмови откъси, излезли в последните месеци преди премиерата на заглавието. Общият брой гледания с негово присъединяване в Youtube надвишават 83 милиона. Трейлърът, който показва завръщането на Макаров, изигран от Костов, в дните след премиерата бе N1 trending в YouTube, в целият свят с над 16 милиона гледания – повече от филмовите откъси на някои Марвел сериали.

Юлиан Костов е основният антагонист в сингъл плеър акцията на самата игра, а също така в мултиплеърът, геймърите ще имат опция да изберат неговия облик в ролята му на Макаров, и да се борят. Кампанията съставлява серия от задачи, след които следват фотореалистични кино подиуми с присъединяване на актьорите. Общата им дължина е съвсем час.

Вкарването на облика на Юлиан Костов и другите артисти в играта е комплициран софтуерен развой, наименуван Performance Capture, или хващане на придвижването на тялото. Изиграването на лицето и записът на гласа е част от новото потомство гейминг преживяване, което съставлява снимане на хора, животни или предмети и консолидираното им в цифров формат.

Тъй като завръщането на Макаров съответствува с 20-ата годишнината на играта, Юлиан Костов е поканен да взе участие и в юбилейния филмов откъс, където получи опцията да работи, дружно с едни от най-известните рапъри и спортисти в света – 21 Савидж, Сентър Си, NBA звездата Девин Букър, режисиран от Дейвид Лийч. Джейсън Стейтъм, Гари Олдман, Майкъл Кийтън, Рей Лиота, Айс Кюб, Кевин Спейси, Джон Малкович и други холивудски звезди са имали функции в едноименната игра.

Целият развой по снимането на българския артист за играта и филмовите откъси лишават половин година и осем визити в Лос Анджелис, където е главната локация, както и няколко пъти наличие в Лондон и Будапеща.

По време на рекламната акция на Call of Duty: Modern Warfare III, Юлиан Костов, в облика на персонажа си Владимир Макаров, се появи на някои от най-емблематичните местоположения в международните столици Лондон, Ню Йорк, Берлин, Амстердам, Лос Анджелис, Торонто. Най-известното място, на което ликът на българина изгря, бе Таймс Скуеър в Ню Йорк. Наскоро се появи и цяла аудио-визуална апаратура пред виенско колело в Лондон – London Eye, както и на софтуерното знамение Сферата в Лас Вегас.

Интересен факт към театралната подготовка на артиста е, че за изобразените върху тялото му характерни татуси дълго време е работил със експерт-татуист, профилиран в историята на съветските затворнически татуси, написа Българска телеграфна агенция.
                             

Друга детайлност към присъединяване на Костов е, че той се появи като персонажа си Макаров и в музикален клип на южноамериканския рапър Песо Плума, чийто финален шлагер има над 400 милиона гледания в YouTube. Плума неотдавна бе разгласен за личност нон грата от един от мексиканските наркокартели, очевидно наранени от текстовете му.

Световната премиера на Call of Duty: Modern Warfare III се чака да бъде на 10 ноември тази година.

Юлиан Костов, за 10 години, има близо 40 заема в IMDb, в задгранични продукции. Един от последните му планове бе хитовият сериал на Netflix – „ Сянка и кост ”, който бе осмият най-гледан сериал през 2021 година, напомнят още от екипа на артиста.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР